17.5 C
De Bilt

Informatieve sessie over Inpassingsplan HOV-baan in de gemeente Katwijk

Op 1 december is er tussen 19.45 en 20.30 uur in het gemeentehuis een informatieve sessie over Inpassingsplan HOV-baan. De provincie Zuid-Holland heeft een eerste versie van het Provinciaal Inpassingsplan (PIP) vrijgegeven voor inspraak. Met dit plan wordt een vrijliggende busbaan langs de N206 tussen Valkenhorst, Duinvallei en de Zeeweg gerealiseerd voor een snelle en betrouwbare verbinding tussen Leiden en Katwijk. Daarnaast wordt ook een snelfietsroute aangelegd.

Meepraten over Inpassingsplan

De gemeenteraad wil graag weten hoe de Katwijkse samenleving denkt over Inpassingsplan HOV-baan en nodigt daarom inwoners en betrokkenen uit om hierover mee te praten. Zij kunnen tijdens de vergadering meepraten en hun kennis delen of hun opvattingen kenbaar maken. De raadsleden stellen vragen en geven nog geen standpunt. Naar verwachting volgt het politieke debat op 15 december.

Spreekrecht en de vergadering volgen

Aanmelden om gebruik te maken van het spreekrecht is niet verplicht, maar wel aan te raden, omdat de vergadering dan beter kan worden voorbereid. Aanmelden kan ook aan het begin van de vergaderingen. Vooraf aanmelden kan via een mail naar griffie@katwijk.nl of telefonisch via 071-406 5302.

De vergaderingen zijn live te volgen via katwijk.raadsinformatie.nl. RTV Katwijk zendt deze vergadering ook uit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio