16.2 C
De Bilt

Informatiemarkt Sport in gemeentehuis Katwijk op woensdag 13 maart

Op woensdag 13 maart van 19:30 uur tot 22:30 uur organiseert de gemeenteraad van Katwijk een informatiemarkt over sport in Katwijk. Inwoners, ondernemers en organisaties uit de sportsector zijn van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Deze informatiemarkt is één van de manieren voor de raads- en burgerleden om in gesprek te zijn met de samenleving.  

Onze gemeente heeft een rijk verenigingsleven. Onze sportprestaties zijn hoog. Veel inwoners zetten zich elke week met ziel en zaligheid in om sporten in onze dorpen mogelijk te maken. De gemeenteraad wil graag met de sportsector in onze gemeente in gesprek. Waar loopt het goed? Waar maakt de sportsector zich zorgen over? Wat zien zij op zich komen? En wat verwacht de sportsector van de gemeente in het licht van deze ontwikkelingen?

Vrijwilligers, bestuursleden en ondernemers in de sport

Bent u als bestuurslid of vrijwilliger betrokken bij een sportvereniging? Dan bent u van harte welkom. Bent u ondernemer op het gebied van sport? Ook dan gaat de gemeenteraad graag met u in gesprek. Maar ook als u een ware sportfanaat bent en over uw ervaringen met sport in Katwijk wilt praten dan bent u van harte uitgenodigd. Alle Katwijkse sportverenigingen ontvangen nog een persoonlijke uitnodiging, maar ook zonder uitnodiging bent u van harte welkom.

Informatiemarkt

De informatiemarkt is een informele manier om uw ideeën, plannen, ambities zorgen en ervaringen te delen met gemeenteraadsleden. Er is geen centraal geleid programma; raadsleden en andere belangstellenden lopen bij u langs. U kunt hen dan een-op-een informatie geven en met hen in gesprek gaan.   

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio