15 C
De Bilt

Jaarmarktkermis weer van start in Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn – Vandaag is de Jaarmarktkermis van start gegaan in de Thorbeckestraat.  Rond klokslag 4 uur vanmiddag werd ook officieel het startsein gegeven voor de Alphense dagen die tot woensdag duren.

Jaarmarktkermis voor jong en oud

Er is van alles te beleven voor jong en oud waar onder staat er een Booster en Turbo Polyp en nieuwe dit jaar de Showtime een grootte schommel van KMG die wel bekend is voor Alphen, maar na jaren afwezigheid weer aanwezig op de Jaarmarktkermis in Alphen aan den Rijn. Ook voor de jongste bezoeker is er genoeg te bleven.

  • DSC06600 min
  • DSC06576 min
  • DSC06574 min
  • DSC06566 min
  • DSC06564 min

Alphensedagen

Buiten de kermis om is er ook genoeg te beleven tot woesdag in Alphen aan den Rijn tijdens de Alphense dagen. Morgen is er een Oldtimerdag en de Taptoe en woensdag de Jaarmarkt.

De kermis is nog tot aanstaande woensdag te vinden in Alphen aan den Rijn, dus u kunt de laatste zomerse dagen hier nog even genieten. Met alle activiteiten zal er zeker een leuk evenement voor u bij zitten, maar reken wel op enige drukte bij mooi weer. Vooralsnog zij de voorspellingen erg zonnig, dus dat zal vat wel goed komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio