12.4 C
De Bilt

Kapsalon Haar Geluk wint Gold Award 2019

Sassenheim – Op zondag 26 mei nam Annette Huiskamp, eigenaresse van Kapsalon Haar Geluk, de Gold Award 2019 in ontvangst uit handen van de bekende mode stylist Maik de Boer. De Boer is niet de eerste de beste, zo kleed hij vele bekende Nederlanders en speelde mee in verschillende tv series. De overhandiging van de prijs gebeurde tijdens The Hair Experience Kappersevent in Gorinchem.

Verkozen tot gemeentewinnaar en Gold winnaar Gemeente Teylingen

Kapsalon Haar Geluk ontving van maar liefst 127 mensen de hoogste klantwaardering in de categorie ZZPkappers; met een gemiddelde beoordeling van 9,53. Zij behaalde daarmee de hoogste score op prijskwaliteitverhouding en sleepte daarmee een Gold Award in de wacht.

Wat doet Haar Geluk anders dan andere kappers?

Zij geven 100% aandacht aan de klant en nemen écht de tijd om te kleuren en te knippen. Ze stellen vooraf de juiste vragen en luisteren en kijken eerst goed. Ze kijken naar het haar, de structuur, de dikte, de toon van de huid en de vorm van het gezicht. Ze kijken of er kruinen of ongewillige plukken in het haar zitten. Ze vragen wat de klant wil en bespreken dit om te zien of het kan. En zij kijken daarbij of het de klant mooier zou maken. Annette adviseert en bepaalt het samen met de klant. Daarbij is de sfeer in de salon ook nog eens buitengewoon relaxed en zijn de prijzen betaalbaar. En dat blijkt een gouden combinatie.

Het doel van de Kapsalon is om de mensen mooi te maken. Een haardracht zoeken die bij de persoon past.Zij werken in een sfeervolle, relaxte salon en zijn professioneel. Ook zorgt de salon voor privacy zodat de klant niet te kijk zit wanneer zij met verf in het haar moet wachten. Ook geven zij regelmatig tips op de Facebookpagina.
Annette Huiskamp wordt op haar Facebookpagina uitgebreid gefeliciteerd met het behalen van de prijs en volgers noemen het zeer verdient.

Gold Award

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio