6.6 C
De Bilt

Kermis en Taptoe tijdens Leidens Ontzet in normaal vorm

Leiden – Eigenlijk zou er geen Taptoe en maar een kleine kermis zijn dit jaar in Leiden. Door het loslaten van de 1,5 meter maatregelen en andere versoepelingen kon alles toch in volle omvang gevierd worden. Een mooie opsteker voor het Leidens Ontzet en de evenementenbranche in Leiden.

Weer normaal kermis

Het grote feest tijdens Leidens Ontzet kon nu weer een normaal programma volgen. In eerste instantie was het de bedoeling een kermis te houden met testen met toegang. Dat was dus niet meer nodig. Vandaar dat de kermis op het Stationsplein, de Stationsweg, de Lammermarkt, de Nieuwe Beestenmarkt, de Beestenmarkt en de Langegracht te vinden is.

Taptoe gaat ook door

De Taptoe zal dit jaar op 2 oktober plaatsvinden. Door de versoepeling kon ook dit evenement weer doorgang hebben. De Taptoe zal in normale vorm gehouden worden.

Geen eigen drank mee

Eerder werd er al bekend dat er tijdens Leidens Ontzet geen eigen drank of bekers mogen worden meegenomen. Leidens Ontzet duurt dit jaar van 2 tot er met 4 oktober omdat 3 oktober op een zondag valt. Dan mag er geen feest gehouden woorden.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio