11.1 C
De Bilt

Medewerkers Hecht doneren kerstgeschenk aan het goede doel

Medewerkers van Hecht hadden dit jaar de mogelijkheid om hun kerstgeschenk of een deel daarvan te schenken aan het goede doel. En dat hebben ze massaal gedaan. In totaal is er € 915,- gedoneerd aan goede doelen.

kerstgeschenk

De goede doelen, Stichting Leergeld Leiden en Omstreken en Stichting Spelen in Gouda Oost, zijn regionale goede doelen en aangedragen door medewerkers van Hecht. Voor Stichting Leergeld Leiden e.o. is € 600,- opgehaald en Stichting Spelen in Gouda Oost ontvangt € 315,-. Mooie bedragen voor mooie doelen.

Stichting Leergeld Leiden e.o.

Bernadette Goderie (HR businesspartner Hecht): “Ik ben vrijwilliger bij Stichting Leergeld Leiden e.o. en blij verast dat mijn collega’s zoveel hebben gedoneerd voor het kerstgeschenk. Stichting Leergeld Leiden e.o. is een mooi doel voor deze actie in een tijd dat alles duurder wordt voor gezinnen die het financieel toch al zwaar hebben.” Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Leergeld wil deze kinderen mee laten doen. Stichting Leergeld Leiden e.o. ondersteunt kinderen van 4 tot 18 jaar die in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Zoeterwoude, Teylingen, Lisse, Hillegom of Noordwijk wonen. De ouders van deze kinderen hebben een laag inkomen.

Meer informatie over Stichting Leergelden Leiden e.o.

Stichting Spelen in Gouda Oost

Lies van der Oord (logopedist bij Hecht): “Ik ben medeoprichter, bestuurslid en vrijwilliger bij deze mooie organisatie. Stichting Spelen in Gouda Oost is een eiland dat voorziet in speelgelegenheid voor kinderen uit gezinnen met een lage sociale status. Het wordt door gezinnen uit heel Gouda graag bezocht. Kinderen kunnen hier spelen met water en zand en de natuur beleven. Met dit kerstgeschenk (bijdrage) kunnen wij voor de groep kinderen van 3 tot 7 jaar natuurlijk materiaal neerzetten dat uitdaagt tot fantasiespel. Fijn dat mijn collega’s ook aan het goede doel hebben gedacht.” Het natuurspeelterrein is opgericht door vier vrijwilligers. Door donaties en fondsen worden de kosten gedekt. Het Eiland heeft geen reguliere inkomsten.

Meer informatie voer Stichting Spelen in Gouda Oost.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio