21.6 C
De Bilt

Kieskompas in 5 nieuwe gemeenten

Gemeenten Haarlemmermeer/Hoeksche Waard/ Molenlanden /Noordwijk/ Vijfherenlanden – Na het grote succes van het Kieskompas tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018, hebben ook de inwoners van 5 nieuwe gemeenten geluk. Zij kunnen vanaf vrijdag 26 oktober het Kieskompas voor hun gemeente invullen. Het gaat om de gemeenten Vijfheerenlanden, Noordwijk, Hoeksche Waard, Molenlanden en Haarlemmermeer (dinsdagavond 30 oktober).

Kieskompas

De stellingen in een Kieskompas zijn samen met de betrokken partijen vastgesteld. De methodiek van Kieskompas garandeert dat de politieke partijen voldoende van elkaar verschillen op deze stellingen. Bovendien is Kieskompas de enige kieshulp die de standpunten van alle partijen controleert, in tegenstelling tot andere kieshulpen. Dit geeft de gebruikers de garantie dat de informatie in een Kieskompas volledig en
betrouwbaar is.

Standpunten van 48 politieke partijen

“Wij hebben de afgelopen weken ruim 2.000 standpunten van 48 politieke partijen gecheckt”, aldus Tom Etienne, projectmanager van Kieskompas. “Bij twijfel hebben we contact opgenomen en de partijen gevraagd om hun standpunt verder toe te lichten of ander bewijs aan te leveren. Al deze informatie is te vinden in het Kieskompas.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio