17.1 C
De Bilt

Koninsdag nat , droog en winderig verlopen

Alphen aan den Rijn – Koningsdag is dit jaar een beetje nat en winderig verlopen maar dat mocht de pret niet drukken. Verder verliep Koningsdag rustig met veel activiteiten verspreid door het centrum in Alphen aan den Rijn.

Nat weer, toch volop drukte

Veel kinderen stonden op Koningsdag vroeg met hun kleedje op de kindervrijmarkt om hun spulletjes te verkopen in het Burgemeester Visserpark en winkelcentrum Atlas. En daar zijn veel mensen de afgelopen jaren op afgekomen, ondanks de regen in de ochtend.

Fotografie: : © Wesley Weijers – Regio Online

Veel activiteiten

Er was veel te doen in Alphen aan den Rijn voor jong en oud, Zo stond er er spellen opgesteld in het Europapark en ook vonden diverse optredens plaats op het Rijnplein. Zo traden o.a. Marco de Hollander en Menno Aben op. ‘s Ochtends werd de Koningsdag geopend door burgemeester Spies.

Fotografie : © Wesley Weijers – Regio Online

Zo ook in de Europapark en Park Rijnstroom was er genoeg te doen.

Fotografie: © John Wiersma

Kermis

Ook de koningskermis was weer aanwezig (tot 28 april) in Alphen aan den Rijn, Van een Booster tot aan een loophuis waren er dit jaar te vinden. De kermis stond dit jaar niet op de oude locatie, maar was verplaatst naar een tijdelijke parkeerplaats naast de oude locatie.

Fotografie: © Wesley Weijers – Regio Online

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio