1.5 C
De Bilt

Lezing ‘Hoe beleeft een tweeling de puberteit?’ in Alphen aan den Rijn

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) nodigt ouders van meerlingen tussen de leeftijd van 11 en 18 jaar uit om deel te nemen aan een boeiende lezing over de unieke ervaring van tweelingen tijdens de puberteit. Deze leerzame avond wordt gepresenteerd door niemand minder dan Drs. Coks Feenstra, een gerenommeerde tweelingspecialist en de auteur van ‘Het Grote Tweelingenboek’.

In de puberteit ondergaan tweelingen, net als eenlingen, een zoektocht naar hun eigen identiteit. Maar, voor tweelingen is deze fase bijzonder complex. Ze staan voor een dubbel losmakingsproces – enerzijds van hun ouders en anderzijds van hun tweelingbroer of -zus. Dit alles terwijl ze hun eigen identiteit moeten ontdekken.

Lezing over puberteit bij tweelingen

Deze uitdagingen zijn zeker geen gemakkelijke opgave, maar het tweelingzijn biedt ook unieke voordelen en kansen in deze cruciale levensfase. Drs. Coks Feenstra zal tijdens de lezing inzicht bieden in deze bijzondere situatie. En de ontwikkeling van tweelingen tijdens de puberteit uitgebreid bespreken. Ook zal zij praktische tips delen voor ouders over hoe zij het beste kunnen omgaan met hun puberende meerlingen.

Mis deze unieke kans niet om meer te leren over de bijzondere reis van tweelingen door de puberteit en hoe je als ouder hiermee om kunt gaan. Meld je snel aan voor deze inspirerende lezing! 

  • Datum: woensdag 11 oktober 2023
  • Tijd: 19.30-21.30 uur
  • Locatie: Stadhuis (commissiekamer 1), Stadhuisplein 1, Alphen aan den Rijn

Aanmelden en meer informatie via www.cjgcursus.nl. Directe link.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio