17.5 C
De Bilt

Twee mannen aangehouden voor handel in harddrugs

Noorden – De politie hield donderdagmiddag 1 april op de Simon van Capelweg in Noorden twee mannen aan. Zij worden verdacht van handel in harddrugs.

Onderzoek naar de handel in verdovende middelen leidde donderdag 1 april tot de aanhouding van de twee verdachten, twee Amsterdammers van 21 en 20 jaar oud. Bij de aanhouding trof de politie bij hen verdovende middelen aan. Deze zijn net als telefoons, contant geld en een personenauto in beslag genomen.

Ondermijnende criminaliteit


Criminelen die rijk worden door bijvoorbeeld handel in verdovende middelen, voelen zich vaak onaantastbaar. Maar dat zijn ze niet. Politie Kaag en Braassem, gemeente Nieuwkoop en het Openbaar Ministerie werken samen om deze zware, ondermijnende criminaliteit aan te pakken.

Meld handel in drugs


Bewoners kunnen veel last hebben van drugsgebruik en dealen in verdovende middelen. De handel vindt plaats in het illegale circuit en hierbij wordt geweld vaak niet geschuwd. Van dat geweld kunnen ook onschuldige omstanders de dupe worden. Hebt u vermoedens van drugshandel? Meld dit dan via 0900 – 8844. Wilt u liever anoniem blijven, dan kunt u de informatie ook via Stichting Meld misdaad anoniem  0800 – 7000 doorgegeven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio