10 C
De Bilt

N206 bij Valkenburg dicht in Pinksterweekend

Valkenburg –  De provincie Zuid-Holland voert in het Pinksterweekend van vrijdag 18 mei 20.00 uur tot en met maandag 21 mei 06.00 uur reparatiewerkzaamheden uit aan het asfalt van de Ingenieur G. Tjalmaweg (N206) tussen de Torenvlietbrug en de Wassenaarseweg. Alle gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid.

Weekendafsluiting en omleidingen

Om het werk snel en veilig uit te voeren, wordt de weg in beide richtingen afgesloten voor alle gemotoriseerd verkeer. Het doorgaande verkeer vanaf Noordwijkerhout en Noordwijk wordt omgeleid via de N444 en de A44. Het doorgaande verkeer vanaf de A44 richting Katwijk/Valkenburg/Noordwijk/Noordwijkerhout wordt omgeleid via de N444 en de N206. De omleidingsroutes staan aangegeven met borden en er worden verkeersregelaars ingezet aan beide kanten van de afsluiting. Nood- en hulpdiensten kunnen te allen tijden door.

Openbaar vervoer

De lijnbus van Arriva wordt omgeleid door Valkenburg en stopt extra bij de halte Hoofdstraat. De gebruikelijke bushaltes op de Ingenieur G. Tjalmaweg (N206) zijn dat weekend niet in gebruik. Kijk voor meer informatie voor uw vertrek op www.arriva.nl.

Pinksterweekend

Om overlast te beperken, worden de asfaltwerkzaamheden aan de N206 bij Valkenburg in één weekend uitgevoerd. Er is gekozen voor het Pinksterweekend, omdat in dit weekend weinig andere werkzaamheden plaatsvinden in de omgeving. Daarmee proberen we hinder voor de weggebruiker te beperken.

Asfalt reparatiewerkzaamheden

Het asfalt van de Ingenieur G. Tjalmaweg (N206)  bij Valkenburg is tussen de Torenvlietbrug en de Wassenaarseweg op een aantal plekken beschadigd. Er worden daarom op korte termijn reparatiewerkzaamheden uitgevoerd om de weg veiliger te maken. De werkzaamheden zijn nu nodig en kunnen daarom niet uitgesteld worden tot de werkzaamheden die worden uitgevoerd in het kader van de RijnlandRoute.

RijnlandRoute

Als onderdeel van de RijnlandRoute wordt de N206 Ir. G. Tjalmaweg tussen de aansluiting met de Wassenaarseweg (N441) en de aansluiting Leiden-West aangepast. Deze werkzaamheden zijn gepland tussen medio 2019 en eind 2021. De RijnlandRoute is een nieuwe wegverbinding van Katwijk, via de A44, naar de A4 bij Leiden. Dit meerjarige project bestaat uit het aanpassen van bestaande wegen/knooppunten en het realiseren van een nieuwe provinciale weg met aansluitingen op bestaande rijkswegen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio