10.6 C
De Bilt

N207: Asfaltreparatie tussen Waddinxveen en Boskoop

Waddinxveen / Boskoop – De provincie Zuid-Holland voert vanaf maandag 8 oktober tot vrijdag 12 oktober in 4 nachten reparatiewerkzaamheden uit aan het asfalt van de N207 tussen Waddinxveen en Boskoop om de weg veiliger te maken voor aankomende winter.

Nachtafsluitingen en omleiding

De werkzaamheden worden uitgevoerd in 4 nachten vanaf maandag 8 oktober tot vrijdag 12 oktober vanaf 20.00 uur ’s avonds tot 06.00 ’s ochtends. Alle verkeer vanuit Alphen aan den Rijn richting Gouda en andersom wordt geadviseerd om te rijden tijdens die 4 nachten via de N11 en de A12. Het lokale verkeer wordt met gele verkeersborden omgeleid. Fietsers en voetgangers worden ter plekke om de werkzaamheden heengeleid. Nood- en hulpdiensten kunnen te allen tijden door. Overdag geldt de normale situatie. Alle verkeer kan overdag over de N207 zonder omleidingsroutes.

Waarom asfaltreparatiewerkzaamheden?

De deklaag van de N207 tussen Waddinxveen en Boskoop wordt opnieuw geasfalteerd. Deze werkzaamheden zijn op korte termijn nodig, omdat het asfalt op veel plekken erg beschadig is. Met een nieuwe deklaag is de weg veiliger en bestand tegen winters weer, zoals hevige regenval, sneeuw en ijs.

Geluidsoverlast

Hoewel de provincie er alles aan doet om de overlast tot een minimum te beperken, is geluidshinder helaas niet te voorkomen. Met name het frezen van het asfalt kan leiden tot geluidsoverlast in de directe omgeving. Deze werkzaamheden worden zo vroeg mogelijk op de avond uitgevoerd.

Groot onderhoud N207 in 2019

De reparatiewerkzaamheden aan het asfalt hebben geen invloed op het groot onderhoud aan de N207 dat in 2019 wordt uitgevoerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio