4.2 C
De Bilt

Nieuwe expositie in Galerie Alphen Art in de Aarhof van 5 oktober tot 8 november

Alphen aan den Rijn – In Galerie Alphen Art is vanaf vrijdag 5 oktober een nieuwe expositie van werk van 8 kunstenaars. De galerie is vrij te bezoeken. Iedere 5 weken wisselt de galerie van kunstenaars zodat er regelmatig ander werk te zien is.

Zo is er ook deze keer weer veel variatie: keramiek, fotografie, Alu-Art, schilderwerk en tekenwerk. Niet alleen deelnemers van Sta-Art doen met deze exposities mee, maar ook, misschien juist, veel kunstenaars uit de regio en daarbuiten. Op zaterdag 6 oktober zijn in de middag een aantal kunstenaars aanwezig. Maar ook op andere tijden is er regelmatig één van de kunstenaars in de galerie aanwezig naast de gastvrouwen/heren die vrijwillig hun dienst doen.

Yvette Bavelaar Max
Yvette Bavelaar – Max

Tijdens deze expositie is er werk te zien van: Aly van de Woude met schilderijen, Barbara Lancel, ook met schilderijen, Casper Cammeraat met foto’s, Denis Young met Alu-Art, Els de Jong met keramiek, evenals Henk Bloks. Daarnaast nog Renske Koster met stencil-Art en Yvette Bavelaar met prachtige tekeningen.

Casper Cammeraat
Casper Cammeraat

Iedereen is van harte welkom in de galerie. De galerie is geopend van di t/m vr van 12.00 – 17.00 uur, za van 11.00 – 16.00 uur en op koopavond en koopzondag.

Tevens is er op vrijdagavond 5 oktober vanaf 20.00 uur in ParkVilla het “Kunstcafé”, waar deze keer Selma Noort, schrijfster van kinderboeken en schilderes, een inkijkje geeft in haar werk. Ook voor deze, gratis, activiteit is iedereen welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio