7.7 C
De Bilt

Ontdek de stadsnatuur van het Energiepark – 22 mei 2022

Op 22 mei staat het Energiepark leiden in het teken van ‘De dag van de biodiversiteit’. Doe tussen 12.00 en 16.00 uur mee aan de workshops en andere activiteiten en ontdek de stadsnatuur van het Energiepark aan de Langegracht. Het Energiepark krijgt de komende jaren een metamorfose en wordt een levendige stadsbuurt met een mix van wonen, werken, cultuur, stadsnatuur, recreatie, horeca en sporten.

Stadsnatuur

Het moet een buurt worden met veel ruimte voor groen en ontmoeting. Een mooi voorbeeld is het bestaande dakterras bij PLNT aan de Langegracht, een plek voor ontmoeting, maar ook voor urban farming. Nu al compleet met kippen en bijen. Kom ontdekken wat het Energiepark nu al biedt. Kijk op www.energieparkleiden.nl voor het programma. De activiteiten zijn gratis.

‘Samen maken we de buurt’

Omwonenden en toekomstige bewoners denken mee over de inrichting van het Energiepark. Samen maken we de buurt! Deze unieke ontwikkeling is een samenwerking vanuit de buurt met gemeente Leiden, de stadspartners en de Ontwikkelcombinatie Energiepark (BPD Vastgoed en Steenvlinder Vastgoedontwikkeling). Meer informatie: www.energieparkleiden.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio