Open dag voor inwoners Alphen in themapark Archeon

249

Alphen aan den Rijn – Op zaterdag 13 januari vindt er weer net als vorige jaar een open dag plaats in themapark Archeon voor de inwoners van Alphen aan den Rijn.

Grote trekpleister

Het wordt nu voor de derde keer georganiseerd, omdat Archeon een grote trekpleister is in de gemeente. “Daar mag Alphen best trots op zijn”, zeggen directeuren Monique en Jack Veldman. Ze vinden het fijn om één keer per jaar de deuren open te zetten voor alle inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn.

Veel te doen

Tijdens deze dag kunnen inwoners van Alphen aan den Rijn op vertoning van hun identiteitsbewijs bij de kassa, het park gratis bezoeken. Het park is open van 11:00 uur tot 17:00 uur. Er is veel te doen deze dag. Er zijn meer dan veertig locatie`s om te bekijken. Er kan ook geschaatst worden op de grote schaatsbaan in het park. Voor de kinderen is er iemand die helpt met schminken, maar ze kunnen ook leren om vuur te maken. Ook is er een rondleiding door het Romeinse dorp en er worden verschillende demonstraties in het park gegeven.

Advertentie

Parkeren is deze dag gratis.

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in