13.6 C
De Bilt

Philip Bosman nieuwe gemeentesecretaris

Het college van de gemeente West Betuwe benoemt Philip Bosman als gemeentesecretaris. Hij is een bekend gezicht binnen de gemeente en in de regio.

Philip Bosman

Philip Bosman is sinds 1 september 2019 directeur van de gemeente West Betuwe. Burgemeester Servaas Stoop legt uit waarom het college voor hem kiest. “Philip is in zijn huidige functie al een aantal jaar betrokken bij de organisatie. De afgelopen jaren werkten het college al nauw met hem samen. We vinden de continuïteit en stabiliteit van de organisatie van groot belang. Met elkaar willen we de ambities van West Betuwe waarmaken. Daar kijken we met vertrouwen naar uit.” Met het vertrek van de vorige gemeentesecretaris per 1 juni 2022 ontstond een vacature. Bosman nam deze functie al waar. Dit zet het college nu voort door hem te benoemen als gemeentesecretaris.

Philip Bosman
Philip Bosman – Foto: gemeente West Betuwe

Verder aan continue verbeteren dienstverlening

Een reactie van Philip Bosman op deze benoeming. “Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat het college in mij stelt. Het is een prachtige kans om samen met de inwoners, het college, de raad én met alle medewerkers verder te bouwen aan een mooier West Betuwe. Er zit veel energie en toewijding in de organisatie. We werken continu aan het verbeteren van onze dienstverlening. De organisatie is vol in beweging. Ik draag hier graag aan bij als gemeentesecretaris.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio