16.6 C
De Bilt

Politie zoekt getuigen van beroving in Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn –  De politie Alphen aan den Rijn is op zoek naar een persoon die verdacht wordt van het beroven van een oude vrouw van haar pinpas.

Babbeltruc en afleiding

Op 28 november 2017 doet een oudere dame boodschappen in winkelcentrum De Aarhof en rekent af met haar pinpas. In de middag wordt op haar rekening gezien dat er voor een aanzienlijk bedrag bij verschillende winkels is gepind. De pintransacties zijn niet door het slachtoffer gedaan. Het slachtoffer herinnert zich dat zij die middag bij haar woning afgeleid wordt door 2 dames. Waarschijnlijk heeft op dat moment een pinpaswissel plaatsgevonden. De pincode van het slachtoffer is vermoedelijk al eerder afgekeken toen zij afrekende. Op de getoonde camerabeelden is te zien hoe een verdachte aankopen doet in de Primera in winkelcentrum De Aarhof.

Oproep in ‘Team West’

Op dinsdag 13 februari besteedde  Omroep West in de uitzending van ‘Team West’ aandacht aan dit onderzoek. We vragen u de bedoelde uitzending(en) te bekijken en als u zich mogelijk relevante bijzonderheden kunt herinneren of de dader herkent, dit bij de politie te melden.

Heeft u iets gezien?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze diefstal, neemt u dan direct contact op met de politie via de “Reageren”-knop.
Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Bron: Burgernet en Politie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio