14.4 C
De Bilt
vrijdag, 20 mei 2022

Prikbus op Kooiplein in Leiden Noord

Leiden – Vanaf vrijdag 3 september staat de GGD Hollands Midden met een prikbus op het Kooiplein in Leiden Noord. Iedereen van 12 jaar of ouder die nog niet is gevaccineerd tegen het corona-virus kan hier een prik halen met het Pfizer-vaccin. De bus kan zonder afspraak worden bezocht, wel moet er een ID-bewijs en mondkapje mee worden genomen.

Ter plekke wordt meteen een afspraak ingepland voor de tweede prik. De prikbus staat de komende weken elke vrijdag tussen 11:00 en 17:00 uur op het Kooiplein, direct naast de moskee. Er is altijd een corona-arts aanwezig om vragen over de vaccinatie te beantwoorden.

Flyer Afbeelding: GGD Hollands-Midden


Op vrijdag 3 september om 13.30 uur brengt burgemeester Henri Lenferink een bezoek aan de bus op het Kooiplein. Hij wordt ontvangen door Pieter Haasbeek, manager coronabestrijding van de GGD. Ook de heer Aribas, voorzitter van het bestuur van de Mimar Sinan Moskee in Leiden Noord, zal hierbij aanwezig zijn.

Prikbus in de regio

De prikbus is een samenwerking tussen de gemeente Leiden en de GGD Hollands Midden. De bus is dichtbij en goed bereikbaar. Op die manier wordt het voor inwoners nog makkelijker om zich te laten vaccineren. In de regio worden steeds meer mobiele bussen ingezet. Meer weten? Kijk op: www.ggdhm.nl/vaccinatielocaties-corona.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio