13.5 C
De Bilt

Puzzeltocht als alternatief koningsdag groot succes in Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn – De Stichting Alphense Oranje Vieringen heeft dit jaar een grote puzzeltocht georganiseerd, omdat er op Koningsdag en Bevrijdingsdag geen festiviteiten zijn. Het alternatief van de puzzeltocht slaat zo goed aan, dat het over 16 dagen verdeeld wordt. Zo kan iedereen tussen 24 april en 9 mei de tocht maken.

Ontdek de regio

Via de mooie puzzeltocht van 44 kilometer, kan je met auto, motor, scooter of fiets kun je de Alphense regio ontdekken. De start is bij het oude raadhuis in Alphen aan den Rijn.

Veel animo

Veel mensen hebben blijkbaar zin om er weer op uit te gaan. Er waren al meer dan 350 aanmeldingen en dien gaan voorlopig nog wel door. Hoewel iedereen zelf mag bepalen wanneer zij de route willen rijden, hoopt de organisatie wel dat mensen zich een beetje over de dagen verdelen.

Hou Koningsdag voor gezinnen

De organisatie roept aan mensen zonder kinderen op om niet tijdens Koningsdag deze mooie route te gaan rijden. Omdat er veel animo is voor deze puzzeltocht door de regio wordt veel drukte verwacht. De organisatie kan niet beloven dat er geen adviesdagen op startnummer kunnen komen.

Update: De aanmelding is gesloten. In totaal zijn er meer dan 500 aanmeldingen binnen gekomen.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio