17.1 C
De Bilt

Radio Gemiva opnieuw genomineerd Special Media Awards

Zoeterwoude – Net als vorig jaar is Radio Gemiva ook dit jaar genomineerd voor de Special Media Awards in de categorie: Beste Radiostation. Dit is de landelijke prijs voor de beste mediamakers met een verstandelijke beperking. Door corona is er geen ‘live’ bijeenkomst. Dit jaar worden de winnaars op 10 november van 19.30 tot 21.00 uur via een livestream bekend gemaakt. De awards worden uitgereikt door een vakkundige jury bestaande uit bekende Nederlandse mediamakers.

Leuk online leven

Veel mensen maken tegenwoordig hun belevenissen online zichtbaar. Een kleine greep uit de online mediamogelijkheden: Vloggen, Youtuben, presenteren, radio maken, online series maken, instagram, TikTok. Zeker door de coronacrisis is online contact maken belangrijker geworden.

Overal online

Radio Gemiva is het radiostation van de Gemiva-SVG Groep en is overal online te beluisteren. Het station zendt 24/7 uit met non-stop muziek en een eigen nieuwsservice. Iedere woensdag is de live uitzending van 10.00 tot 15.00 uur vanuit de professionele studio in activiteitencentrum De Zonnehoek in Zoeterwoude.

Nu gaan we voor goud

De cliënten van Radio Gemiva maken playlists, bedienen het muzieksysteem en het mengpaneel. Ook presenteren zij programma’s en interviewen gasten. De DJ’s zijn supertrots op hun tweede nominatie op rij. “Maar nu gaan we voor goud”, zegt DJ Eli. “We zijn het afgelopen jaar veel professioneler geworden en hebben ook heel veel geleerd. We hebben hard gewerkt aan de verbeterpunten die de jury ons heeft gegeven.” DJ Jacco vult aan: “Het af- en aankondigen van artiesten en gasten gaat veel beter. Tijdens de lockdown van de eerste golf zijn we vanuit onze thuisstudio’s blijven uitzenden.”

Uitreiking van de Award

Vorig jaar ging de crew strak in het pak naar het mediapark in Hilversum. Komende dinsdagavond 10 november zal de crew – eveneens feestelijk uitgedost – samenkomen in de studio om daar de uitreiking van de Awards te volgen via de ‘live’ stream. Alle genomineerden, waaronder Radio Gemiva, zijn te zien op www.special-media-awards.nl.

Meer weten over Radio Gemiva?

Radio Gemiva is overal online te horen via een livestream op www.radiogemiva.nl. Kijk op deze site voor het laatste nieuws over Radio Gemiva!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio