11.8 C
De Bilt

Rutger den Haan nieuwe gemeentesecretaris Leidschendam-Voorburg

De heer Rutger den Haan is door het college van burgemeester en wethouders per 9 augustus 2023 benoemd als gemeentesecretaris/algemeen directeur van Leidschendam-Voorburg. Hij volgt Alexander van Mazijk op.

Rutger den Haan

Rutger den Haan (1976) heeft zijn loopbaan opgebouwd in de publieke sector en in het onderwijs. Op dit moment is hij nog gemeentesecretaris in de gemeente Duiven (Gelderland). Daarvoor heeft hij directiefuncties vervuld bij ROC Nijmegen en de Hogeschool Leiden. Hij brengt een brede ervaring mee in het lokale bestuur en met het professionaliseren van organisaties.

Rutger den Haan
Rutger den Haan – Foto: gemeente Leidschendam-Voorburg

Den Haan: “Ik kijk er naar uit om samen met inwoners, ondernemers, verenigingen, college en raad te werken aan de opgaven van Leidschendam-Voorburg. Als gemeentesecretaris wil ik mij inzetten voor de verdere ontwikkeling van de gemeentelijke organisatie en positionering van Leidschendam-Voorburg in de regio.”

Burgemeester Martijn Vroom blij met komt Den Haan

Burgemeester Martijn Vroom is blij met de komst van de nieuwe gemeentesecretaris: “We zijn blij dat Rutger den Haan naar Leidschendam-Voorburg komt. Hij heeft mooie ervaring binnen de gemeentelijke overheid en is een strateeg met een goed gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen. Bovendien is hij een enthousiasmerend leider en weet hij met zijn humor zaken te relativeren. Het college kijkt uit naar de samenwerking”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio