8 C
De Bilt

Samen buiten aan de slag op de Natuurwerkdag in Oegstgeest

Oegstgeest – Het is gezond, leuk én gezellig om buiten aan het werk te gaan tijdens de grootste vrijwilligersdag in het groen. Kom je helpen met zagen, snoeien én meer? Dat kan op de Natuurwerkdag, zaterdag 3 november 2018 van 9.00 tot 15.30 uur bij het Zuid-Hollands Landschap op het terrein Rhijngeest nabij het centrum van Oegstgeest.

Handen uit de mouwen

Heb je zin om de handen uit de mouwen te steken en lekker aan de slag te gaan? Met elkaar is het snoeien, slootkanten opschonen, harken en opruimen zo gebeurd. Daarnaast gaan we zorgen voor het onderhoud rondom de stinsenplanten, zodat jij en al je buurtgenoten weer van de opvallende bloemen in het voorjaar kan genieten.

Natuur en mensen leren kennen

Meedoen aan de Natuurwerkdag is een bijzondere belevenis. Je leert de mensen uit de buurt kennen en je draagt bij aan een stukje mooie natuur in jouw omgeving. We willen vooral een gezellige klus met elkaar klaren. De geplande tijd is van 9.00 tot 15.30 uur, later beginnen of eerder weggaan mag.

Aanmelden

Lijkt het je leuk om samen met  vrienden, buren of familie buiten aan de slag te gaan? Meld je dan aan via www.zhl.nl/natuurwerkdag, hier vind je tevens meer informatie over de locatie. Het Zuid-Hollands Landschap verzorgt koffie, thee, koek en een lunch.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio