5.2 C
De Bilt

Samenloop voor Hoop afgelopen met een topbedrag

Alphen aan den Rijn – Zaterdag 26 mei om 14:00 uur werd nog het startschot gegeven voor Samenloop voor Hoop. Dat is 24 uur lopen voor de KWF Kankerbestrijding. Deze is nu, na 24 uur weer afgelopen. Er is een mooie bedrag ingezameld.

Kaarsenceremonie

Gisterenavond, Tussen 22.30 en 23.00 uur was de Kaarsenceremonie. Daar werd ook even 2 minuten stil gestaan bij de mensen die kanker hebben of er aan zijn overleden. Voor velen een kippenvel momentje waar na onder een droevige muziekje op de achtergrond de loop weer werd voor gezet. Voor veel mensen was dit een kippenvel momentje.

 

Fotografie: Wesley Weijers

Nog een paar uurtjes

Op zondag werden de laatste uurtjes gelopen, begeleid door een optreden van Helemaal Top en waren er diverse activiteiten voor jong en oud. Het laatste uurtje van de loop  betekent ook dat het binnengehaalde bedrag bijna bekend werd gemaakt.

Een top bedrag

Door de 24 uur loop tijdens de 200-ste Samenloop voor Hoop in Nederland is er een top bedrag van 127.275,00 euro opgehaald die bestemd is voor het KNF Kankerbestrijding waar door er meer onderzoek gedaan kan worden naar deze ziekte.

Fotografie: Wesley Weijers 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio