12.7 C
De Bilt

Seniorenbingo georganiseerd door Kinderraad

Alphen aan den Rijn – De Alphense kinderraad organiseert deze zomer twee keer een speciale seniorenbingo in Soos aan den Rijn (in het Centrum van Alphen aan den Rijn). Er is ruimte voor veertig deelnemers van zestig jaar en ouder.

Initiatief van Kinderraad

De seniorenbingo is georganiseerd op initiatief van de kinderraad vanuit hun wens om deze zomer, ondanks de coronabeperkingen, toch veel leuke dingen te doen. Daarbij wilden ze niet alleen voor kinderen activiteiten bedenken, maar ook voor andere inwoners uit de gemeente. Ook wethouder Han de Jager is enthousiast: “Ik vind het top dat de kinderraad van de gemeente dit idee heeft bedacht. Juist in deze tijd moeten we goed naar elkaar omkijken en ik steun dit initiatief dan ook van harte!”

Hapje en een drankje

Natuurlijk is er wat lekkers geregeld om te eten en te drinken: voor de deelnemers staat lekkere koffie en een gebakje klaar. Bingomasters zijn wethouder Han de Jager (op 19 augustus) samen met kinderwethouder Jialina en wethouder Erik van Zuylen (op 26 augustus) samen met kinderwethouders Day en Charlotte.

Een kleine delegatie van zes kinderen uit de kinderraad is aanwezig bij de seniorenbingo om te helpen met het uitreiken van de prijzen en het controleren van de bingokaarten. Deelname is gratis, iedereen boven de 60 jaar is welkom. Aanmelden is wel noodzakelijk en kan door te mailen naar kinderraad@alphenaandenrijn.nl of door te bellen naar 06 – 50 09 21 01.

Datums van de seniorenbingo’s

  • Woensdag 19 augustus 2020 van 14.00 uur – 16.00 uur (Soos aan den Rijn)
  • Woensdag 26 augustus 2020 van 14.00 uur – 16.00 uur (Soos aan den Rijn)

Ook mensen die mee willen doen, maar geen eigen vervoer hebben, worden uitgenodigd om zich aan te melden. Voor deze gelegenheid heeft Tom in de Buurt haar hulp aangeboden. Vanwege de RIVM-maatregelen rondom het coronavirus, kan er één persoon per rit mee in de Tommobiel.  Ook moeten deelnemers te allen tijde anderhalve meter afstand van elkaar houden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio