1.7 C
De Bilt

Sloot gedregd na vondst lichaam in kantoorpand Alphen

Alphen aan den Rijn – Gisteren werd in de ochtend het levenloze lichaam aangetroffen van een 54-jarige man. De vondst werd gedaan in een kantoorpand aan de Ondernemingsweg, dat al eerder betrokken was bij een onderzoek van de politie. Er is een sterk vermoeden van een misdrijf.

Slachtoffer blijkt directeur bedrijf

Het slachtoffer dat in het pand werd aangetroffen bleek de directeur van het bedrijf te zijn uit Dreischor. Tijdens het ingestelde onderzoek werd een voorwerp in de bosjes nabij gevonden, dat door de recherche verder op sporen zal worden onderzocht.

Onderzoek naar dode man in Alphen aan den Rijn – Foto: Wesley Weijers – © Regio Online

Sloot naast kantoorpand gedregd

Vanochtend is men verder gegaan met het onderzoek waarbij een grote bouwcontainer aan nadere inspectie werd onderworpen. Waarschijnlijk in de zoektocht naar mogelijk verdacht materiaal, werd ook de sloot naast het kantoorpand uitvoerig gedregd door de politie.

Onderzoek naar dode man in Alphen aan den Rijn – Foto: Wesley Weijers – © Regio Online

Grote inzet

Vanwege het sterke vermoeden van een misdrijf is gisteren al groot ingezet op de mogelijke plaats delict. Zo zijn er luchtfoto’s van het gebied genomen en hebben ook speurhonden naar sporen van mogelijke daders gezocht. Over de werkelijke toedracht van het overlijden van de man doet de politie vooralsnog geen uitspraken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio