Spectaculaire vuurwerkshow in Alphen

217

Alphen aan den Rijn – Vanavond vond de elfde editie plaats van de vuurwerkshow in Alphen aan den Rijn. De show werd druk bezocht. Er kwamen ongeveer 500 Alphenaren kijken naar het spektakel.

Spectaculaire vuurwerkshow

De demoshow werd georganiseerd om te laten zien welke producten er op dit moment populair zijn in de legale vuurwerkhandel. Onder het genot van een kopje koffie en een oliebol konden mensen eerst een kijkje in de winkel nemen en kregen zij uitleg over het belang van de vuurwerkbunker. Rond 19.30 uur begon de show die na een half uurtje eindigde met een spectaculaire finale.

Video: Wesley Weijers © Regio Online

Morgen begint de verkoop

Vanaf morgen, woensdag 28 december, begint de verkoop van het vuurwerk in Nederland. Ook op 29 en 30 december wordt er verkocht. De verkoop is dit jaar een dag eerder begonnen, omdat 31 december nu op een zondag valt en dan mag er geen vuurwerk verkocht worden.

Advertentie

Afstekken van het vuurwerk mag alleen op 31 december vanaf 18:00 uur tot 1 januari 2018 om 02:00 uur. Buiten die tijden kan je een boete verwachten, een afspraak bij bureau HALT als je minderjarig bent en je vuurwerk wordt in beslag genomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in