10.5 C
De Bilt

Start bouw ‘De Toussaint’ Alphen aan de Rijn

Alphen aan den Rijn – Op 1 februari 2021 starten  de sloop- en bouwwerkzaamheden ten behoeve van de realisatie van project ‘De Toussaint’ op de locatie van de voormalige V&D aan de van Boetzelaerstraat/Toussaintstraat.

De Toussaint

Het project De Toussaint, naar een ontwerp van Adema Architecten, omvat 24 appartementen en ca. 1.500 m2 winkelruimte. Wethouder Gerard van As is blij dat na jaren van leegstand  deze markante plek in het centrum een ware metamorfose ondergaat. ‘De architectuur van het pand sluit goed aan bij de rest van het centrum. Dat er nog maar enkele woningen beschikbaar zijn , bewijst dat er veel behoefte is aan appartementen in het centrum.’

Volwaardig onderdeel Alphense binnenstad

De  locatie gaat zowel in architectonisch als functioneel opzicht weer volwaardig onderdeel  uitmaken van de Alphense binnenstad.  De realisatie van het project neemt ca. een en driekwart jaar in beslag nemen. Er zijn nog slechts enkele appartementen te koop. Opdrachtgever van het project, namens een van de vastgoedfondsen bij haar onder beheer, is GARBE Institutional Capital Netherlands. Het ontwikkelingsmanagement wordt uitgevoerd door Ambitus Vastgoedontwikkeling. De realisatie van het project is in handen van Boer Bouw. Als projectmakelaar treedt Koppes Makelaardij Alphen op. De projectnotaris is Kroes&Partners.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio