17.6 C
De Bilt

Summerschools Jong in Nieuwkoop

Nieuwkoop – Jong in Nieuwkoop, het jongerenwerk, organiseert speciaal voor alle thuisblijvers: “Summerschools”. We gaan langzaam terug naar “normaal”. Vorig jaar gingen veel van de jaarlijkse activiteiten voor jongeren niet door, gelukkig zijn er nu een aantal die wel weer plaats gaan vinden!

Wat is Summerschools?

Maar wat is ‘Summerschools’? Het heeft niks met school te maken hoor! We organiseren allerlei activiteiten voor de leeftijden tussen 10 en 27 jaar die vooral leuk zijn en waar je soms wat van leert. Wat voor activiteiten zijn dit dan? Denk bijvoorbeeld aan de Place2Move, dit zijn sport- en spelactiviteiten op verschillende locaties voor verschillende leeftijdsgroepen.

Place2Be

Of de Place2Be, onze inloop voor 13+, waar je gewoon binnen kunt lopen voor een praatje, andere jongeren kunt ontmoeten en af en mee kan doen aan een activiteit. Ook organiseren we de DJ Schools!! Ben jij tussen de 10 t/m 14 jaar? Dan leren we jou in zes lessen de kunst van het draaien van DJ Mello en DJ Eijsco. Of misschien is het Meidencafe wat voor jou? Dit café is speciaal voor meiden van 13 t/m 18 jaar.

Jong in Nieuwkoop

Op onze website www.jonginnieuwkoop.nl staat alle informatie over de Summerschools. In de agenda zijn de activiteiten terug te vinden die de jongerenwerkers organiseren. Ook besteden we aandacht aan activiteiten die door anderen worden georganiseerd. Zo ook voor de doelgroep onder de 10 jaar! Denk bijvoorbeeld aan golfclinics bij Golfclub Liemeer, een vis-event en Pony-dagen.

Meer weten? Neem dan contact op met de jongerenwerker via jong@nieuwkoop.nl of 06 47080932 / 06 25777558. En houd ook vooral onze sociale media in de gaten. Instagram: @jonginnieuwkoop en Facebook: Jonginnieuwkoop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio