13.9 C
De Bilt

Teylingse veteranen ontvangen als waardering een attentie met witte anjer

Sassenheim – Op maandag 28 juni om 14.00 uur overhandigde burgemeester Carla Breuer een kleine attentie aan Teylingse veteraan Robbert Hoekstra. Dit gebeurde in het Veteranen Ontmoetingscentrum in Sassenheim.

Veteranen

Het college nodigt normaal gesproken elk jaar de Teylingse oud gedienden uit voor de lokale Veteranendag. Ondanks de versoepelingen was het dit jaar niet mogelijk om een bijeenkomst te organiseren. Het college vindt het belangrijk om de oud gedienden te laten weten dat wij hen niet zijn vergeten. Daarom krijgen zij allemaal deze week een kleine attentie in de vorm van een chocoladetegel met een witte anjer erop. De anjer staat symbool voor de erkenning en waardering van onze oud gedienden.

Witte Anjer Perkje

De Oranje Vereniging Voorhout heeft op Veteranendag in het kader van haar 75-jarige jubileum een ‘Witte Anjer Perkje’ aangeboden aan de Teylingse oud gedienden. Inwoners zijn van harte welkom om een keer te komen kijken naar het perkje dat in volle bloei staat voor het bestuurscentrum in Voorhout.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio