14.9 C
De Bilt

Van Boetzelaerstraat Politie zoekt getuigen straatroof

Alphen aan den Rijn – De politie zoekt getuigen van een gewelddadige straatroof op vrijdagochtend 10 mei op de Van Boetzelaerstraat in Alphen aan den Rijn . Hierbij raakte een 24-jarige Alphenaar gewond.

Bedrieging op Van Boetzelaerstraat

Rond 02.30 uur liep het 24-jarige slachtoffer op de Van Boetzelaerstraat toen hij plotseling door een onbekende man werd aangesproken en bedreigd met een steekwapen. De verdachte deelde enkele raken klappen uit en eiste geld van het slachtoffer. Omdat het slachtoffer geen geld op zak had, dwong de verdachte de man om geld te pinnen bij de pinautomaat in de Castellumstraat. Nadat de verdachte het geldbedrag buit had gemaakt, liep hij via het Stadhuisplein weg in de richting van de Stevinstraat. Sindsdien ontbreekt van hem elk spoor.

Signalement verdachte


Man met tenger postuur
Donkere huidskleur
Begin 20 jaar
Hij droeg een donkerblauw/grijzig bomberjack en lichte spijkerbroek
Ook droeg hij een grijs shirt.
Kort zwart haar met krullen

Getuigen gezocht

Heeft u iets gezien of gehoord wat de politie kan helpen? Of heeft u camerabeelden uit de omgeving van de Van Boetzelaerstraat en/of de Castellumstraat? Neem dan contact op met de politie. Wilt u met de recherce spreken Bel dan naar 0900-8844. Wilt Liever anoniem u tip geven? Bel dan met 0800-7000.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio