19.9 C
De Bilt

Verdachte situatie aan de Argostraat in Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn – Gisteravond kwam er een melding binnen van een verdachte situatie aan de Argostraat in Alphen aan den Rijn.  Hierbij kwam de politie met spoed ter plaatse. Een parkeerplaats werd direct afgezet met linten.

Verdachten op de vlucht

Volgens de omwonenden ging het om een ruzie waarbij mogelijk geschoten was. Bewoners hadden 2 knallen gehoord, wat dus vermoedelijk schoten waren. Eén auto ging in volle vaart weg en 2 verdachten waren gevlucht richting het ziekenhuis in Alphen aan den Rijn. Speurhonden hebben het gebied rond de parkeerplaats onderzocht waarbij ook onderzoek gedaan is naar sporen.

Signalement van de verdachten

De politie heeft gisteravond ook een signalement doen uitgaan. Het gaat om twee getinte mannen die op de vlucht zijn geslagen. De één is 1,65 meter lang, heeft rasta haar, een baardje, draagt een donkerrode jas en heeft een slank postuur. De ander is 1,90 meter lang, heeft een opvallend grote bril op en draagt een donkerblauw jack. Ze zijn weggerend in de richting van het ziekenhuis. Mensen die hen denken te herkennen of hebben gezien, worden verzocht 112 te bellen.

DSC01012 1
Foto: Wesley Weijers

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio