18.4 C
De Bilt
zondag, 3 juli 2022

VOA start met enquête onder ondernemers

Het belang van de ondernemers in Alphen aan den Rijn en omstreken wordt al bijna 70 jaar door de VOA (Vereniging Ondernemingen Alphen aan den Rijn) behartigd. De ondernemersvereniging zet zich in voor de economische- en duurzame ontwikkelingen binnen de gemeente en is een belangrijke gesprekspartner binnen de provincie. Om als gedegen belangenbehartiger de ondernemers van de gemeente Alphen aan den Rijn nog beter te kunnen vertegenwoordigen, onderzoekt de ondernemersvereniging deze zomer wat er zich onder de ondernemers afspeelt aan de hand van, onder meer, een enquête.

VOA presenteert uitkomsten op 6 oktober

Na de zomer zullen alle gegevens verwerkt worden. Tijdens het duurzaamheidsseminar op 6 oktober  a.s. presenteert de vereniging de uitkomsten. Deelnemers aan het onderzoek kunnen zowel leden als niet-leden zijn. Juist beide groepen zijn van essentieel belang om een goede vertegenwoordiging van ondernemend Alphen aan den Rijn en omstreken te realiseren.

Enquête VOA
Beeld: © VOA

Belangenbehartiging Alphense ondernemers

Bent u ondernemer en vindt u het belangrijk om uw mening te delen en daarmee een bijdrage te leveren aan de belangenbehartiging voor ondernemers binnen onze gemeente? Dan wordt uw deelname zeker op prijs gesteld. Deelnemen kan via https://nl.surveymonkey.com/r/VOA-ngntldn 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio