14.1 C
De Bilt

Gemeente Voorschoten organiseert online enquête Afval scheiden 2023

Deze week nodigt de gemeente Voorschoten inwoners uit om mee te doen aan de online enquête Afval scheiden 2023. Door afval nog zorgvuldiger te scheiden kunnen we meer grondstoffen terugwinnen. Tegelijk hoeven we dan minder afval te verbranden. Dat is beter voor het milieu en het houdt de kosten van afvalverwerking beheersbaar.

De gemeente vindt het belangrijk om te luisteren naar de inwoners en hun mening mee te nemen in de beslissingen rond afvalinzameling en -verwerking. Daarom wil de gemeente graag vernemen wat u al weet over het scheiden en verminderen van afval, en welke ideeën u hebt.

Voorschoten legt nadruk op nog beter afval scheiden

Dit jaar leggen we in Voorschoten de nadruk op het beter scheiden van groente-, fruit- en tuinafval, etensresten, oud papier en karton. Dat doen we vooral omdat dit afval nog vaak bij het restafval terechtkomt. We willen dit graag veranderen, omdat we streven naar minder restafval.

Wij zijn erg benieuwd naar uw mening. Daarom maakten we een online enquête. U vindt deze via www.onderzoek.afval.mwm2.nl of scan de QR-code. Het invullen duurt ongeveer 5 minuten.

Heeft u vragen over afval scheiden of over het invullen van de enquête? Stuur een e-mail aan schoon@voorschoten.nl. Voor meer informatie over afval scheiden kijkt u op de website . Daar kunt u binnenkort ook de resultaten van de enquête terugvinden.

QR-code Voorschoten
spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio