17.6 C
De Bilt

Vrolijke en drukke Koningsdag in Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn – Dit jaar werd op 27 april zoals elk jaar weer Koningsdag gevierd door heel Nederland. Het was een vrolijke bedoening. Overal waren er activiteiten georganiseerd, zo ook in Alphen aan den Rijn.

Kinderrommelmarkt

Ook dit jaar werd in het Burgemeester Visserpark de Kinderrommelmarkt gehouden. Na de opening door burgemeester Spies, kon de verkoop van spulletjes beginnen en waren er diverse spelletjes voor bezoekers georganiseerd. Op verschillende plekken in Alphen werd een vrijmarkt gehouden.

 

Fotografie: Wesley Weijers 

Kennismaken met verenigingen

In de middag konden bezoekers in het Europapark allerlei spelletjes of sportactiviteiten doen en kennis maken met diverse Alphense verenigingen. Zo kon men bij de scouting bijvoorbeeld naar beneden zoeven langs een kabelbaan.

Fotografie: Wesley Weijers 

Optredens

Op het Rijnplein waren er ook dit jaar weer verschillende optredens, waaronder Marco de Hollander en Helemaal Top. Ook konden de bezoekers swingen en dansen met een dans groep.

Fotografie: Wesley Weijers 

De hele fotoreportage is terug te kijken op onze beeldbank. Als u een leuke foto tegenkomt kunt u deze hier ook heel makkelijk kopen via iDeal en direct downloaden.
© Regio Online

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio