6.9 C
De Bilt

Waardebon van € 70,00 waarmee huurders energiebesparende producten mogen kopen

Wassenaar – Huurders van een woning in Wassenaar krijgen deze week een brief met een waardebon van € 70 om energiebesparende producten mee te kopen. De gemeente Wassenaar wil hiermee een bijdrage leveren om de energierekening te verlagen. Daarom is er nu een speciale actie.

Steun de lokale bouwmarkt

Met deze bon kan elke huurder nu, tot en met 31 januari 2022, producten kopen om energie te besparen. Dat kan bijvoorbeeld heel goed bij de lokale bouwmarkten van Wassenaar. Die worden daarmee ook nog eens gesteund! Maar het kan ook online via webwinkels of via de website van Winst uit je woning. Het bedrijf Winst uit je woning organiseert deze actie voor de gemeente Wassenaar. Deze producten kosten uiteindelijk niets én leveren direct een besparing op de energierekening op.

Waardebonnen dankzij speciale regeling


De gemeente kan deze waardebonnen uitgeven doordat een speciale regeling van het ministerie van Binnenlandse Zaken en koninkrijksrelaties, de RREW, is toegekend aan Wassenaar. In de lente van 2022 komt er ook nog een mogelijkheid voor woningeigenaren, voor hen was er dit jaar een actie die uitsluitend voor hen was bedoeld. 

Meteen energie besparen
Wat kunnen huurders bijvoorbeeld kopen met de waardebon? 

  • radiatorfolie die warmte de woning instraalt
  • een waterbesparende douchekop
  • ledlampen die veel minder elektriciteit verbruiken dan gewone lampen.

De volledige lijst met producten waarvoor huurders de waardebon kunnen gebruiken vindt u op www.winstuitjewoning.nl/wassenaar. Met deze producten bespaart u meteen energie en voelt het prettiger in huis. 

Hoe werkt de waardebon?
Alle informatie over de actie leest u op de website van Winst uit je woning op de eigen pagina van Wassenaar. www.winstuitjewoning.nl/wassenaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio