9.8 C
De Bilt

Veilig werkklimaat centraal in uitzending ‘Ondernemend Dichtbij’

Leiden – Donderdag 20 mei om 16.00 uur is er weer een uitzending van Ondernemend Dichtbij, de digitale editie van Ondernemersdag071. Ondernemers worden dan bijgepraat over de laatste economische ontwikkelingen in de 071-regio. Centraal thema dit keer is een veilig werkklimaat voor medewerkers en klanten. Te gast zijn o.a. Bart van Zijll Langhout (Janssen Vaccines) en Sjaak de Gouw (GGD Hollands Midden). Ook lokale ondernemers staan op het programma.

Met Bart van Zijll Langhout en Sjaak de Gouw wordt gekeken naar de feitelijke en medische ontwikkelingen van corona in regio Leiden – Katwijk. Het vaccinatieprogramma maakt versoepelingen mogelijk. Werken op kantoor komt hierdoor steeds dichterbij. Ondernemers krijgen dan ook nu te maken met maatregelen voor een veilige werkomgeving. Janine Vos, HRM Officer van Rabobank, deelt hierover een inspirerende visie die ondernemers helpt om over hun eigen situatie na te denken. Patrick Wolfslag van Wolfslag kantoorinrichting komt bij veel bedrijven over de vloer. Hij deelt wat hij in de regio ziet gebeuren en heeft praktische tips.

Ondernemers helpen aan goed werkklimaat

Het Leids Stimuleringsfonds ondersteunt nieuwe initiatieven die de weerbaarheid en de veerkracht van onze lokale economie vergroten. Joris Nuiver heeft met Team Horizon een toekenning ontvangen uit dit fonds. In de uitzending vertelt hij over zijn aanvraag en hoe hij ondernemers met zijn team helpt om juist nu vooruit te kijken. Direct na de uitzending kunnen kijkers om 17.15 uur aansluiten bij de interactieve webinar ‘Zo doe je een succesvolle aanvraag’. Aanmelden daarvoor kan via https://ondernemendleiden.nl/nl/leids-stimuleringsfonds.

TONK-regeling en Stagepact071

In de uitzending geven Martijn van Pelt (VNO-NCW Rijnland en Economie071) en Marius Hovius, de nieuwe directeur van Rabobank Leiden Katwijk een toelichting op actuele cijfers en trends. Waaronder de TONK-regeling voor ondernemers en het Stagepact071. Presentatie is in handen van Marleen Hoogendoorn. De uitzending begint 20 mei om 16.00 uur en duurt ongeveer een uur. Aanmelden kan via www.ondernemersdag071.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio