15.6 C
De Bilt

Woning van 650.000 kilo millimeter voor millimeter verplaatst

Alphen aan den Rijn – Vandaag ging er een woning van 2 onder één kap op transport naar een nieuwe locatie, 60 meter verderop. Millimeter voor millimeter werd het gevaarte door de straat heen verplaatst.

Op de millimeter

De woning moest voorzichtig door de Prins Hendrikstraat vervoert worden. Met behulp van een enorme rij aan wielen verschoof de woning stukje bij beetje. De woning stond op de hoek van de Maasstraat en de Prins Hendrikstraat, zo’n 60 meter verderop in de Prins Hendrikstraat. Een dag ervoor werd de voorbereidingen van dit unieke transport verricht.

Eerder ging er al iets op transport

Eerder deze week werd de garage al verplaatst naar de nieuwe locatie. Met behulp van een hijskraan en een vrachtwagen werd de garage naar zijn nieuwe staanplaats gebracht. Verder waren er rijplaten over de weg neergelegd, om de woning veilig op transport te laten gaan.

Goede voorbereiding niet zonder slag en stoot

Voordat de woning op transport ging waren er verschillende problemen ontstaan en moest het transpoort verplaatst worden. Tijdens de voorbereiding ging er iets niet goed met de verdieping onder het huis op de oude locatie. Dat probleem werd professioneel opgelost.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio