2.3 C
De Bilt

wordt energiecoach!: Maak met uw energie het verschil

Katwijk aan Zee – Stijgende energieprijzen zorgen voor een hogere energierekening. Veel mensen kunnen hun energierekening moeilijk betalen. Daarom bieden energiecoaches gratis hulp. Deze vrijwilligers helpen inwoners van Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg om energie te besparen. Want: voor energie die u niet gebruikt, hoeft u niet te betalen. Met de wintermaanden in aantocht is deze hulp – en dus extra vrijwilligers – hard nodig. Helpt u mee uw omgeving niet in de kou te laten staan door onderdeel te zijn van deze groep enthousiaste vrijwilligers? Meld u dan aan als energiecoach en maak het verschil!

Soorten energiecoaches

Binnen de gemeente Katwijk zijn drie soorten coaches actief:

  • Energieambassadeurs: adviseren inwoners over grote energiebesparende maatregelen. Zoals het plaatsen van zonnepanelen en het isoleren van de woning;
  • Energieadviseurs: gespecialiseerd in advies over kleine energiebesparende maatregelen. Waaronder het gebruik van ledverlichting en radiatorfolie in de woning;
  • Energieklushulpen: maken het verschil door te helpen bij het installeren van kleine energiebesparende maatregelen. Denk aan het instellen van een thermostaat en het isoleren van cv-leidingen.


Kijk voor een volledige toelichting op www.katwijk.nl/energiecoach.

Let op: u heeft geen kennis of ervaring nodig om coach te worden: enthousiasme is voldoende! We bieden een training aan zodat u aan de slag kunt.

Enthousiast geworden?

Mail dan naar energie@katwijk.nl om u aan te melden of voor meer informatie. Bekijk ook de website: www.katwijk.nl/energiecoaches.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio