15.6 C
De Bilt

Eerste Zoeterwoudse ondernemersontbijt druk bezocht door leden ondernemersvereniging

Zoeterwoude -Vrijdag 18 november was het de Dag van de Ondernemer. Samen met  Ondernemersvereniging Zoeterwoude, BIZ Grote Polder en Rijneke Boulevard organiseerde de gemeente Zoeterwoude het eerste Zoeterwoudse ondernemersontbijt. Ruim 120 ondernemers maakten van de uitnodiging gebruik en ontmoetten elkaar bij De Meester Café en Zalen. De ideale gelegenheid om nieuwe contacten op te doen. Ook burgemeester Fred van Trigt en wethouders Paul Olthof en Mathieu Paardekooper schoven aan.

Zoeterwoude is trots

“Als gemeente en ook als wethouder ben ik enorm trots op de ruim 900 bedrijven in Zoeterwoude. Ondernemerschap raakt het hart van onze samenleving en als gemeente hebben wij hart voor onze ondernemers. Ze maken Zoeterwoude vitaal en geven veel inwoners een arbeidsplaats. We hebben veel te bieden. Van thuiskapper tot grote bierbrouwer, van melkvee tot internationaal betaalverkeer. Met elkaar werken we  aan een goed vestigingsklimaat en aan goede bereikbaarheid van onze gemeente. Dat doen we lokaal en ook regionaal, omdat ondernemen niet stopt bij de gemeentegrens. Dat we daar op de Dag van de Ondernemer samen met zoveel van onze ondernemers bij stil kunnen staan tijdens dit ontbijt, dat maakt mij als wethouder Economie nóg trotser”, aldus Paul Olthof.

Ondernemers weten elkaar steeds beter te vinden

Robbert Beurse, bestuurslid van de Ondernemersvereniging Zoeterwoude, is enthousiast over de vele ondernemers in Zoeterwoude. “Pas toen ik lid werd van de Ondernemersvereniging Zoeterwoude merkte ik hoeveel ondernemers er in Zoeterwoude zijn! Tijdens de gezellige activiteiten die de vereniging organiseert, spreek ik telkens nieuwe mensen. Daardoor weten we elkaar steeds beter te vinden.”

Sjuul Tutuarima, voorzitter van de BIZ Grote Polder, sluit zich hierbij aan. “De diversiteit aan ondernemers is groot en dat maakt ondernemen hier heel interessant. De lijnen tussen de ondernemers, gemeente en belangenorganisaties zijn kort en effectief. Dit ondernemersontbijt versterkt de samenwerking en vergroot de onderlinge samenhang.”

“Ondernemen is samenwerken aan groei en bloei”

Het Groene Hart dragen wij samen. Ondernemerssamenwerking in onze regio is van essentieel belang om succesvol te zijn. Dit ondernemersontbijt draagt bij aan die samenwerking”, aldus Simon Scheffer, voorzitter van de ondernemersvereniging aan de Rijneke Boulevard.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio