16.1 C
De Bilt

Zomers concert in Oudhoornse kerk

Alphen aan de Rijn – Thuisblijven en toch in buitenlandse sferen vertoeven? Dat kan op dinsdag 21 juli om 20.00 uur bij een zomers concert in de Oudshoornse Kerk in Alphen aan den Rijn.

Wereldreis

Saxofoniste Aubrey Snell en pianiste Margreet Markerink nemen het publiek, tijdens het zomers concert, mee op een muzikale reis. De muzikale zomervakantie begint in België, gaat langs Frankrijk en Spanje, maar maakt ook de oversteek naar Brazilië en Argentinië. Argentinië mag als het land van de tango natuurlijk niet ontbreken. Aubrey Snell en Margreet Markerink spelen tango’s van onder anderen Piazzolla. Maar er staat ook licht klassiek werk op het repertoire, van Debussy tot Bach.

Concert serie

Dit concert is het zesde en laatste van de nieuwe Concertserie a/d Rijn, die Aubrey Snell afgelopen jaar is begonnen. Door de coronamaatregelen moest het laatste concert worden uitgesteld. Maar als goedmakertje is nu voor de sfeervolle Oudshoornse Kerk gekozen als concertlocatie. Bezoekers kunnen hier gemakkelijk anderhalve meter afstand van elkaar houden en toch genieten van de muziek.De Concertserie a/d Rijn wordt volgend seizoen voortgezet. Het eerste concert is in oktober.

Kaartverkoop

Kaartverkoop: in de voorverkoop t/m 15 juli early bird tickets 12,50 euro, daarna 15,00 euro. Reserveren kan via tel. 06-28917452 of per mail via stichtingpodiumnoot@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio