16.7 C
De Bilt

Zomerspektakel aan het meer in het teken van gezelligheid en genieten

Alphen aan den Rijn – Afgelopen weekend stond Alphen aan den Rijn voor de zevende keer in het teken van het Zomerspektakel aan het meer en de Obstakel Run aan de Zergersloot. Jong en oud beleefden veel gezelligheid aan het evenement.

Gezelligheid met grote artiesten

Het Zomerspektakel aan het meer heeft ieder jaar een groot aanbod aan artiesten die komen optreden. Dit jaar o.a. Guus Meeuwis, Level 42 en Kris Krosss Amsterdam. Zij stonden vrijdagavond te swingen en te zingen op het podium. Verder gaf Xander and Friends invulling aan de zaterdagavond, met een avondprogramma vol verschillende hits. Zondagavond was er opnieuw veel gezelligheid met optredens van bijvoorbeeld Davina Michelle, Nielson en als afsluiting de Edwin Evers Band.

Vrijdagavond

Fotografie: © Wesley Weijers – Regio Online

Zaterdagavond

Meer dan muziek

Er was genoeg te doen buiten de optredens op het Zomerspektakel. Er stonden veel luchtkussens en diverse spellen opgesteld voor de jongste bezoekers. Maar voor de echte durfal was er de 60 meter hoge zweefmolen.

Fotografie: © Wesley Weijers – Regio Online

Obstakel Run

Buiten het festival vond ook de Obstakel Run plaats. Veel sportlievelingen legden een parcours af met hindernissen. Daar kwam nog veel techniek bij kijken. Voor het eerst dit jaar vond ook een Obstakel Run voor Familie’s plaats. Ondanks het wispelturige weer is het Zomerspektakel dit jaar goed verlopen en was het publiek erg enthousiast.

Fotografie: ©Wesley Weijers – Regio Online

Meer foto`s van de afgelopen dagen zijn te vinden op onze Facebookpagina.

© Regio Online

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio