14.8 C
De Bilt

Zomerspektakel Gouden Fietsbel Actie van start

Volgende week is het eindelijk zover! We kunnen weer een lang weekend van vrijdag 3 tot en met zondag 5 juni genieten van het Zomerspektakel aan het Meer in Alphen aan den Rijn. Een weekend lang spektakel van muziek, sport, gezelligheid en nog veel meer. In dit weekend komen Alphenaren massaal op de fiets naar het Meer. Met ruim 7.000 tot 8.000 fietsers is het iedere editie een gepuzzel om alles goed te regelen, maar daar slaagt de organisatie iedere keer weer in.

Zomerspektakel aan het Meer

In samenwerking met Atelier Verfstreken, het Zomerspektakel en Alphen Marketing is de Gouden Fietsbel Actie tot stand gekomen om op een ludieke wijze het fietsen van en naar het Zomerspektakel onder de aandacht te brengen. Met deze actie kunnen winnaars een unieke gouden fietsbel winnen die in de werkplaats van Atelier verfstreken speciaal voor deze gelegenheid gemaakt is.

Gouden fietsbel

Met de gouden fietsbel win je ook een VIP arrangement voor 4 personen voor het Zomerspektakel aan het Meer. De winnaars worden in de watten gelegd met tickets voor de vrijdagavond, een kijkje achter de schermen, een Meet & Greet met één van de artiesten en uiteraard hapjes en drankjes.

Meedoen

Meedoen kan via alphenmarketing.nl. Donderdag 2 juni worden de winnaars bekend gemaakt. Naast het winnen van de gouden fietsbel worden onder de aanmeldingen ook leuke pakketten aangeboden door Alphense winkeliers en restaurants verloot waarmee je goed voorbereid aan het Zomerspektakel weekend begint.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio