15 C
De Bilt

Ontspannen activiteiten op Wereldkankerdag georganiseerd door De Blauwe Anemoon

Op 4 februari is het wereldkankerdag. Kanker heeft een grote en brede impact, op de patiënt en diens omgeving. Op 4 februari vragen allerlei organisaties in Nederland en over de hele wereld hier extra aandacht voor. Ook De Blauwe Anemoon organiseert rondom deze dag activiteiten.

Muzikale gezellige ochtend op vrijdag 3 februari

Op vrijdag 3 februari tussen 10.00 en 13.00 uur is er een gezellige muzikale ochtend. Donna Bastiaans zal deze ochtend met haar zang en gitaarspel en enorme repertoire van liedjes bijdragen aan een gezellig samenzijn. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om die ochtend lekker mee te zingen. Voor de aanwezigen is er ook een lunch. Aanmelden kan door een mail te sturen aan info@deblauweanemoon.nl

Verwendag Beatrixziekenhuis

Op zaterdag 4 februari organiseert het Beatrixziekenhuis in Gorinchem een verwendag voor oncologie patiënten. Hier zal De blauwe Anemoon ook aanwezig zijn. Wilt u kennismaken? Dan bent u ook van harte welkom op deze dag tussen 10.00 – 14.00 uur. Aanmelden voor deze dag kan op de website: https://www.rivas.nl/nieuws/uitnodiging-verwendag-voor-patienten/  

Wereldkankerdag

In Nederland spannen vele organisaties zich in om kanker te voorkomen, tijdig op te sporen en te behandelen. Andere organisaties bieden een luisterend oor en ondersteuning bij het omgaan met wat er allemaal op je afkomt. In alle fasen van het ziekteproces, maar ook tot ver na afloop daarvan. Rond Wereldkankerdag laten zij zien wat ze te bieden hebben, bijvoorbeeld door middel van een open dag, een lezing, workshops of activiteiten. 

Van harte welkom

Naast de activiteiten rondom Wereldkankerdag biedt De Blauwe Anemoon nog veel meer andere activiteiten en tijdens openingstijden is ieder die dat wil van harte welkom voor een gesprek, informatie of gewoon een kop koffie of thee. Kijk voor meer informatie op www.deblauweanemoon.nl. Het adres is Arkelse Onderweg 36 in Gorinchem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio