11.5 C
De Bilt
dinsdag, 28 juni 2022

Altena Sport Awards: wie komt volgens jou in aanmerking?

Sportraad Altena heeft de Altena Sport Awards in het leven geroepen. Het doel van de Awards is om goede voorbeelden op het gebied van sport en bewegen op een platform te zetten, omdat goede voorbeelden inspirerend werken voor anderen.

Wie verdient één van de Altena Sport Awards

Bewonder jij de prestaties van die talentvolle (jeugd)sporter binnen jouw club? En ben je onder de indruk van dat ene team dat telkens weer de overwinning mag vieren? Of de vrijwilliger die een bijzondere bijdrage levert aan een sportinitiatief in Altena? Dan hebben we goed nieuws!

Nomineren tot 28 februari mogelijk

Tot en met 28 februari aanstaande kunnen kandidaten genomineerd worden voor de Altena Sport Awards. Het gaat om prestaties die geleverd zijn in het jaar 2021. Alle inwoners van Altena mogen een sporter of sportploeg voordragen voor een Award. Ook kunnen er vrijwilligers worden opgegeven, die een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan een sportinitiatief in Altena.

Naast het hoofdcriterium, namelijk dat een genomineerde in de gemeente Altena woonachtig of gevestigd moet zijn, zijn er per categorie criteria gedefinieerd.

Er zijn vier categorieën:

• Een individuele sporter of een sporter die deel uit maakt van een team (min. leeftijd 17 jaar);

• Jeugd; individueel of een jeugdteam, maximaal 18 jaar;

• Sportploeg;

• Vrijwilliger van een sportorganisatie / club/vereniging/evenement.

Hoe nomineer ik een kandidaat of team?

De sportverenigingen in Altena hebben eind vorig jaar een mail ontvangen. Ben je niet verbonden aan een vereniging of heeft de vereniging de mail niet ontvangen? Stuur dan een bericht naar altenasportawards@sportraadaltena.nl en je ontvangt het voordrachtformulier en de criteria per email of indien gewenst per post.

Alle informatie kun je ook vinden op de website www.sportraadaltena.nl 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio