13.3 C
De Bilt

ANWB-winkel Gorinchem krijgt volledige restyling

De ANWB-winkel in Gorinchem aan de Arkelstraat 12-14, wordt verbouwd en krijgt een complete restyling. De winkel sluit hiervoor tijdelijk haar deuren op zaterdag 11 maart. Vanaf zaterdag 18 maart gaat de vernieuwde ANWB-winkel weer open.

ANWB-winkel modern en ruimer van opzet

De nieuwe ANWB-winkel is fris, modern en ruimer opgezet om ANWB-leden en klanten nog beter van dienst te zijn. De wandelafdeling is vernieuwd en voorzien van een opvallende schoenenwand en een testbaan, zodat klanten de schoenen meteen kunnen uitproberen.

Voor leden en niet-leden

Leden en klanten vinden in de winkel alles om er lekker op uit te trekken – van stevige wandelschoenen tot fiets- en wandelkaarten, rugzakken, kleding en allerlei handige gadgets. Uiteraard kunnen zij ook in de winkel terecht voor informatie en advies over een verzekering, visumaanvraag of voor een internationaal rijbewijs. ANWB-leden ontvangen op veel artikelen en diensten extra voordeel.

Tijdens de werkzaamheden is de dichtstbijzijnde winkel in Dordrecht daar kan iedereen terecht voor ANWB-producten, diensten en vragen. Kijk voor meer informatie op anwb.nl/winkel.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio