2.1 C
De Bilt

Jongerenwerkers organiseren Carspotters event voor jongeren in Altena

Op zaterdag 19 november organiseert het jongerenwerk van gemeente Altena een Carspotters event voor jongeren van 12 tot 18 jaar uit Altena. Houd je van toffe auto’s, ben je carspotter of wil je graag meer weten over hoe jij de beste auto-foto’s maakt? Schrijf je dan gratis in voor het eerste Carspotters event in Altena!

Carspotters

In samenwerking met Maasdijk Auto’s en KGX Visuals organiseren we drie workshoprondes van één uur. In de workshop leer je van een professionele carspotter hoe je de mooiste auto-foto maakt. We starten bij Café Havenzicht in Werkendam, waarna je met de groep naar een fraaie locatie in de Biesbosch gebracht wordt Wethouder Shah Sheikkariem: “Samen leven en ontmoeten vinden we belangrijk binnen gemeente Altena. Voor jong en oud. Dit soort activiteiten voor jongeren – op een laagdrempelige manier georganiseerd door jongerenwerkers – onderschrijf ik dan ook van harte!”

Meerijden in een toffe auto?

Door mee te doen aan de workshop maak je kans op een gave prijs. De fotograaf van de beste auto-foto mag meerijden in een toffe auto! Deelname is gratis Om mee te kunnen doen aan het evenement heb je een eigen camera of telefoon nodig. Deelname is gratis. Aanmelden is verplicht. Het aantal plaatsen is beperkt. Meer informatie en aanmelden: https://www.gemeentealtena.nl/inschrijven-carspottersevent.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio