11.8 C
De Bilt
zaterdag, 21 mei 2022

De Heeren van Suylighem verlaten Zuilichem

Zuilichem – Feestje? Bowlen? Barbecueën? Bij De Heeren van Suylighem zat je altijd goed! Velen kenden het partycentrum onder de naam ‘De Woerd’; weinigen zijn er nooit geweest. Jammer genoeg sluit het nu definitief zijn deuren. Hierdoor komt een schat aan apparatuur en bijzondere items beschikbaar waar online op geboden kan worden. Wie heeft er niet iets gewonnen op de Lucky Fairy automaat? De veiling is van start gegaan op 24 april en sluit 8 mei a.s. De kijkdag vindt plaats in Zuilichem op 7 mei van 9 tot 12 uur.

Onder de ruim 450 items is er voor zowel de liefhebber als de professional vast  iets te vinden. Andrej Pieterson, veilingmeester bij Troostwijk Veilingen, zegt: “Het partycentrum kent een rijke geschiedenis en was alom bekend. Er kan nu online geboden worden op  professionele machines en restaurantinventaris. De veiling biedt ook particulieren de kans om een stukje historie te vergaren. Uit sentiment. Omdat ze er hun huwelijksfeest vierden bijvoorbeeld. Of samenkwamen voor die gezellige familiereünie, verjaardag en een spannend potje paintball.”

Niet alleen horeca-inventaris waaronder serviesgoed, meubilair, combi-steamers, pizza-ovens en sushi-makers komen onder de virtuele hamer.  Ook op scheepvaart accessoires zoals messing lampen, stuurwiel, raamframes en sierreddingsboeien of een verrijdbare elektrische minivleugel en zelfs een decoratie snorbrommer kan online geboden worden.

Over de veiling

De online veiling is 24 april gestart en sluit op 8 mei 2018
De bezichtiging van de veilingitems vindt plaats op 7 mei van 09:00  – 12:00 uur
Locatie: Maas-Waalweg 15 – 5305 TC  Zuilichem

De specifieke veiling en alle daarbij behorende details zijn te bekijken via deze link: https://www.troostwijkauctions.com/nl/catering-industry/01-26372/

Over Troostwijk Veilingen


uileTroostwijk Veilingen vindt dat alles waarde heeft. Bij het bedrijf draait het om het vinden, herkennen en verzilveren van die waarde, vaak via online veilingen. Het bedrijf taxeert, adviseert en is Europa’s grootste business to business veilinghuis. Online veilen is volgens het bedrijf een uitstekend en objectief verkoopkanaal. Troostwijk Veilingen realiseert de beste opbrengst in de markt en is daarnaast snel, veilig en transparant. Waarde draait bovendien om mensen. Respect en duurzaamheid staan daarom hoog in het vaandel. Volgens Troostwijk Veilingen verdient elk product een langer leven dan bij de eerste eigenaar. Troostwijk Veilingen veilt per jaar  zo’n 500.000 kavels en doet taxaties voor bedrijven uit onder meer de sectoren: agrarisch, food, metaal, hout en bouw. Opvallende recente veilingen zijn die van Circus Renz, V&D, militaria (Tank uit de film ‘Fury’), Friesland Campina en Imtech. Het bedrijf heeft vestigingen in 16 landen en kopers in 127 landen.

www.troostwijkveilingen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio