22.8 C
De Bilt
dinsdag, 17 mei 2022

Dutch Food Week ook in Altena!

Altena – Gemeente Altena gaat het partnerschap aan met de landelijke campagne Dutch Food Week (DFW). Van 9 tot en met 16 oktober bruist het in Nederland van de evenementen rondom de positieve kracht van voedsel. Dit is de zevende editie van de DFW. Nu ook in Altena! Dit jaar staan gezondheid, duurzaamheid en goed leven centraal. Gemeente Altena kiest voor goed eten: lokaal, gezond en duurzaam.

Dutch Food Week

Daar maakt de gemeente zich het hele jaar door hard voor, maar tijdens Dutch Food Week extra. De gemeente doet een oproep aan de inwoners, ondernemers, en organisaties in Altena om samen de DFW tot een groot succes te maken.

Circulair voedselsysteem

“Een circulair voedselsysteem draagt bij aan goed rentmeesterschap van onze leefomgeving, de gezondheid van onze inwoners en een gezond verdienmodel voor ondernemers in de voedselketen.”, zegt Matthijs van Oosten, wethouder Circulaire economie.

Altena heeft alles in huis

Wethouder Duurzaamheid Roland van Vugt: “Altena heeft alles in huis om de Dutch Food Week tot een succes te maken: de vitale en mooie landelijke omgeving, de diversiteit van onze landbouw en voedselsector en de ondernemersmentaliteit van de inwoners.”

Doe mee en organiseer ook een activiteit in de Dutch Food Week in Altena

Laat zien wat Altena te bieden heeft op voedselgebied. Tijdens de eerste editie in onze gemeente willen we de inwoners en ondernemers van Altena nog meer bewust maken van de ‘positieve kracht van voedsel’. Doe mee en organiseer ook een activiteit! Voor meer informatie over deelname aan de Dutch Food Week in Altena kunt u terecht bij:

• Albertien Perdok, T: 06-20864746
• Djenny Kastelijns, T: 06 20810073
• Mail: dutchfoodweekaltena@gemeentealtena.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio