17.4 C
De Bilt

Expositie Wilma van den Heuvel in gemeentehuis van West Maas en Waal

Beneden-Leeuwen – Vanaf 3 juli tot eind september exposeert Wilma van den Heuvel in het gemeentehuis van de gemeente West Maas en Waal in Beneden-Leeuwen.

Wilma van den Heuvel

Wilma is geboren in Beneden-Leeuwen, opgegroeid in Wamel en woont nu alweer 45 jaar in Beneden-Leeuwen. Wilma vertelt dat ze 18 jaar schilderles heeft gehad van
Willie Jacobs, van wie ze heel veel heeft geleerd.

Haar werken zijn realistisch, ze gebruikt acryl en aquarelverf. Meestal maakt ze de foto’s zelf om daar een schilderij van te maken. Wilma wandelt graag in de natuur en krijgt altijd weer inspiratie waar ze mee verder kan.

Wilma van den Heuvel(
Wilma van den Heuvel(©)

Ze vertelt dat ze altijd op zoek is naar de echte natuurlijke kleuren. Wat vaak een uitdaging is om het op doek te krijgen. Maar ze geeft niet op en gaat door tot ze echt tevreden is. Meestal schildert ze dieren, maar ook landschappen, bomen, paddenstoelen en bloemen.

U bent van harte welkom

Tot eind september 2023 is de expositie van Wilma van den Heuvel te zien in het gemeentehuis van West Maas en Waal, Dijkstraat 11 in Beneden-Leeuwen. Op maandag van 08.30 uur – 19.00 uur, op dinsdag, woensdag en donderdag van 8.30 uur – 16.30 uur en op vrijdag tussen 08.30 uur – 13.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio