2.1 C
De Bilt

gevarieerd activiteitenaanbod voor alle Gorcumse jeugd

Gorinchem – Ook dit jaar is er weer het Zomerprogramma voor alle jeugd in Gorinchem. Er is een gevarieerd activiteitenaanbod georganiseerd door 23 Gorcumse organisaties. Het programma gaat van start in de eerste week van de zomervakantie. Het Zomerfestival op zaterdag 25 augustus is de feestelijke afsluiting van een zomer boordevol sport, spel, avontuur en cultuur. 

Activiteitenaanbod

In het Zomerpaspoort, dat wordt uitgereikt via basisscholen en kinderopvanglocaties, maken de kinderen en hun ouders kennis met het gevarieerde aanbod van het Zomerprogramma. Er is zoveel mogelijk rekening gehouden met de interesses en de verschillende leeftijdscategorieën. Activiteiten die georganiseerd worden, zijn onder andere: workshop toetjes bakken, bootcamp, pannavoetbal, lego bouwen, zeskamp, waterballet, bossabal, hutten bouwen, zingen en muziek maken.

Verrassing

Kinderen kunnen op ieder moment meedoen aan één van de activiteiten. Met het Zomerprogrammapaspoort kunnen OK stempels gespaard worden. Op vertoon van het paspoort met de stempels krijgen de kinderen op het Zomerfestival op zaterdag 25 augustus (tijdens de Zomerfeesten) een verrassing.

Samenwerking

Het Zomerprogramma is ontstaan om Gorcumse kinderen die niet op vakantie zijn een zinvolle tijdsbesteding aan te bieden. In de loop der jaren hebben zich steeds meer partijen verbonden aan het initiatief. Gorinchem Beweegt (van gemeente Gorinchem) is als verbinder van deze partijen trots op de unieke samenwerking. Bij deze bedankt Gorinchem Beweegt de organisaties en hun vrijwilligers bij voorbaat al voor hun inzet, enthousiasme en onderlinge samenwerking.
Op www.gorinchembeweegt.nl is meer informatie te vinden over het Zomerprogramma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio